• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunec prefinjene zmogljivosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najbolj okreten in dinamičen Land Rover

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  Avantgardni Range Rover

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Uživajte v učinkoviti porabi goriva in izjemnih pogojih.

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Najbolj vsestranski SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Dovršeno oblikovanje in tehnične značilnosti

Pravno obvestilo

Spletno stran landrover.si vzdržujeta Jaguar Land Rover limited (v nadaljevanju Land Rover) in Summit motors Ljubljana (v nadaljevanju SML).  Z vstopom na to stran sprejemate spodaj navedene pogoje uporabe ali morebitne dodatne pogoje uporabe, navedene ob posameznih vsebinah in se zavezujete, da jih boste ustrezno spoštovali. Pogoji uporabe se lahko spremenijo kadarkoli brez predhodnega obvestila.Prav tako se lahko spremenijo vse ali katerakoli vsebina na strani www.landrover.si.

Splošni pogoji

Pri Jaguarju in SML se trudimo, da so na naši strani čim bolj sveži in točni podatki.
Jaguar nenehno išče poti za razvoj novih tehnologij, oblikovnih in produkcijskih rešitev. Prizadeva si za razvoj svojih avtomobilov. Zato si pridržuje pravico do spremembe tehničnih podatkov, opreme, cen in barv. Najnovejše tehnične podatke, opremo in ceno vozil boste izvedeli pri svojem trgovcu. Podatki o hitrosti ali zmogljivosti so zgolj tehnični podatki in se ne smejo upoštevati kot vzpodbuda za nevarno vožnjo izven zakonsko določenih hitrostnih omejitev.

Vsi podatki o porabi goriva so v skladu z direktivo 93/116/EC. Izračunani so bili na podlagi enakega testnega cikla kot se uporablja pri uradni klasifikaciji vrednosti izpušnih plinov. Ob običajni uporabi vozila se izmerjeni podatki o porabi goriva lahko razlikujejo od izmerjenih. Izračunan rezultat je odvisen od tehnike vožnje, cestnih in prometnih razmer, okoljskih faktorjev in stanja vozila. Če so odstopanja prevelika, se prosimo obrnite na svojega serviserja.

Pravice intelektualne lastnine

Vse pravice so pridržane. Informacije, gradiva, ki so na kakršenkoli način objavljene na teh straneh (na primer vsebine, članki, avdiovizualna dela, slikovni material in podobno) so zaščitene z avtorskimi in drugimi pravicami intelektualne lastnine Jaguar in SML.

Blagovne oziroma storitvene znamke, ki so na kakršenkoli način vključene na teh straneh, so varovane s predpisi o industrijski lastnini. Kopiranje, reproduciranje, ponovno objavljanje ali posredovanje kateregakoli teksta, slike, grafike, logotipa, ikone, gumba ali dela prej naštetega za komercialne namene in javne objave ni dovoljeno brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani Jaguarja ali SML.

Uporabnik lahko uporablja vsebine, ki so objavljene na teh straneh izključno za svojo osebno rabo, v nespremenjeni obliki. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene.

Jaguar in SML si pridržujeta pravico, da uporabita za svoje potrebe, za objavo na spletni strani ali v kakršnikoli drugi obliki, tudi v reklamne namene, ves material posredovan preko te strani, vključno s teksti in slikovnim materialom. Jaguar in SML si pridržujeta pravico do pregleda, korekcije in zavrnitve predloženih materialov.

Omejitev odgovornosti in odstopanja

Trudimo se zagotavljati, da so informacije na naši strani kar najbolj točne, popolne in aktualne. Z uporabo te strani, se strinjate s pogoji uporabe, ki začnejo veljati ob vašem prvem obisku spletne strani.

Ne zagotavljamo vam, da so podatki v vsakem trenutku točni in popolni, niti ne moremo zagotoviti, da bo stran delovala nemoteno in brez napak, ali da sta stran in strežnik brez virusov.

V nobenem primeru Jaguar ali SML ne odgovarjata za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletne strani (informacij ali predstavitve produktov na tej spletni strani) ali nezmožnosti uporabe le-te.

Navedeno velja tudi za morebitne cene izdelkov ali storitev, ki so lahko samo informativne narave in ne predstavljajo ponudbe Jaguar ali njegovih pogodbenih partnerjev.

Če ni med pogoji uporabe nikjer drugače določeno, ne odgovarjamo za nobene terjatve povezane z delovanjem ali razpoložljivostjo te spletne strani.

Blagovne znamke

Vsa imena, slikovni material in logotipi, ki identificirajo Jaguar, so lastninska pravica Jaguarja. Vse ostale blagovne znamke, produkti in imena podjetij, ki se pojavljajo na tej spletni strani so last vsakega posameznega imetnika. Jaguar ne dovoljuje njihove uporabe nobeni tretji osebi. Vsaka uporaba teh blagovnih znamk, predstavlja prekršitev pravic lastnika blagovne znamke.

Zunanje povezave

Jaguar ali SML ne odgovarjata za nobene zunanje povezave na ali iz uradne Jaguar strani. Vsaka zunanja stran, ki jo obiščete tako, da kliknete na povezavo, je zunaj območja kontrole Jaguarja ali SML in jo obiskujete na lastno odgovornost.

Zavrnitev programske opreme

Programska oprema, ki jo lahko namestite na svoj računalnik s te spletne strani, je bila preverjena in testirana v vseh fazah priprave. Vendar vam priporočamo, da tako kot pri vsaki novi programski opremi, najprej zaženete protivirusni program. Priporočamo tudi, da pred namestitvijo nove programske opreme na svoj računalnik pripravite varnostno kopijo trdega diska svojega računalnika. Jaguar in SML ne odgovarjata za morebitne težave, poškodbe ali/in izgubo podatkov v vašem računalniškem sistemu, ki bi lahko nastale med uporabo te programske opreme. Pred namestitvijo katerekoli programske opreme se posvetujte s svojim vzdrževalcem računalniške mreže.

Končne določbe

Če se ugotovi za kateregakoli od pogojev uporabe, da je nezakonit ali neveljaven glede na zakone, ki veljajo v Sloveniji, ga je potrebno izločiti iz pogojev uporabe. Vsi ostali pogoji uporabe ostanejo v veljavi in so zavezujoči.

Jaguar in SML si pridržujeta pravico do spremembe kateregakoli pogoja ob kateremkoli času, sprememba bo objavljena na spletni strani. Za reševanje morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.

Če se s pogoji uporabe ne strinjate, morate takoj zapustiti spletno stran.