• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunec prefinjene zmogljivosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najbolj okreten in dinamičen Land Rover

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  Avantgardni Range Rover

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Uživajte v učinkoviti porabi goriva in izjemnih pogojih.

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Najbolj vsestranski SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Dovršeno oblikovanje in tehnične značilnosti

 • Defender

  Defender

  V vsem svetu prepoznavna trpežnost, zmogljivost in ikoničen dizajn

  Informacije in zabava (Infotainment)

  • ZVOK MERIDIAN™
   ZVOK MERIDIAN™

   Izdelki Meridian nudijo najboljše zvočne izkušnje, ki so, tako kot izkušnje z vozili Land Rover, popolnoma intuitivne in osebne. Inženirji in oblikovalci podjetja Meridian s središčem v Veliki Britaniji so dolga leta opravljali psihoakustične raziskave, da bi vam omogočili glasbeno izkušnjo v njeni izvirni obliki.

  • INCONTROL TOUCH PRO
   INCONTROL TOUCH PRO

   InControl Touch Pro ohranja vaše digitalne povezave in vas neopazno in varno povezuje z vašim vozilom, ko se nahajate kje drugje. Poleg tega pa vam preko 10-palčnega zaslona na dotik omogoča raznovrstno zabavo.

  • INCONTROL CONNECT PRO
   INCONTROL CONNECT PRO

   Na voljo imate možnost dodajanja dodatnih storitev, tehnologij in aplikacij za še večjo povezljivost in udobje.

  • INCONTROL PROTECT
   INCONTROL PROTECT

   Ta dodatek vsebuje možnosti, kot so SOS klic v sili, optimizirana asistenca Land Rover in bistvene aplikacije za vaš pametni telefon.

  • STORITVE INCONTROL PRO
   STORITVE INCONTROL PRO

   Pri tem imate možnost dodajanja storitev InControl Connect Pro ter tehnologij in aplikacij, ki vam nudijo najvišjo stopnjo povezljivosti in udobja. Storitve InControl Pro vsebujejo dostopno točko Wi-Fi, aplikacijo za načrtovanje poti, Storitve v živo, Način preusmerjanja, Način za prihod in Način za parkiranje ob prihodu.

  • SPOTIFY ZA APLIKACIJE INCONTROL
   SPOTIFY ZA APLIKACIJE INCONTROL

   Aplikacija Spotify za aplikacije InControl vam je na voljo pri paketih za še boljšo povezljivost InControl Connect in Connect Pro in vam omogoča, da na poti uživate v knjižnici z več kot 30 milijoni pesmi. Aplikacijo smo ustvarili pri Land Roverju v partnerstvu s Spotifyjem in je posebej optimizirana za zaslon na dotik v vašem vozilu Range Rover - aplikacija je enako preprosta in zabavna kot Spotify na vašem pametnem telefonu. Iščete in brskate lahko po skladbah, postajah in predlogih, ustvarjate sezname skladb in dostopate do knjižnice skladb, ki jih imate na svojih nosilcih podatkov.

  Inovacije

  • INOVACIJE
   INOVACIJE

   Od našega TDV6 do tlačno polnjenega motorja V8 smo predani izdelovanju motorjev, ki omogočajo največje ravni zmogljivosti, učinkovitosti in trajnosti. Zato uporabljamo najsodobnejše oblikovanje, inženirske dosežke in tehnologije.

  • POVSEM ALUMINIJSKA KAROSERIJA
   POVSEM ALUMINIJSKA KAROSERIJA

   Range Rover je prvi SUV na svetu, ki ima napredno popolnoma aluminijasto karoserijo, zaradi česar je lažji, ima bolj učinkovito porabo goriva in je bolj trajnosten. Ne le da je precej lažja od drugih v svojem razredu, njegova aluminijasta struktura je tudi izjemno močna.

  Zmogljivost

  • PRILAGODLJIVA DINAMIKA
   PRILAGODLJIVA DINAMIKA

   Zaradi prilagodljive dinamike bodo prevoženi kilometri povsem neopazni. Sistem nadzira gibanje vozila do 500-krat na sekundo in se skoraj istočasno odziva na voznikove reakcije ali vpliv podlage ter tako omogoča večji nadzor in zmanjša gibanje karoserije ter zagotavlja mirno vožnjo.

   REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
  • DINAMIČNI ODZIV
   DINAMIČNI ODZIV

   Dinamični odziv izboljša upravljanje vozila in vaše udobje z zmanjšanjem nagnjenosti avtomobila pri zavijanju. Najnovejši sistem z dvema kanaloma je zmožen neodvisnega nadziranja sprednje in zadnje osi ter tako omogoča povečano gibčnost pri nizkih hitrostih, skupaj z izboljšano stabilnostjo pri visokih hitrostih ter večjo natančnost krmiljenja. Ta možnost tudi poveča zmogljivost pri terenski vožnji.

   REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
  • V8 BENCINSKI MOTOR
   V8 BENCINSKI MOTOR

   V8 ima kompaktno in popolnoma aluminijasto zasnovo ter najnižjo stopnjo notranjega trenja v svojem razredu. Motor je optimiziran okrog najnovejšega sistema za upravljanje motorja podjetja Bosch. Ta se ponaša z visokotlačnim neposrednim vbrizgavanjem z osrednje nameščenim razpršeno vodenim sistemom za vbrizg goriva, ki je vodilen na svojem področju.

   REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
  • 8-STOPENJSKI AVTOMATSKI MENJALNIK
   8-STOPENJSKI AVTOMATSKI MENJALNIK

   Vsi motorji so povezani z naprednim elektronsko nadzorovanim ZF avtomatskim menjalnikom z 8 prestavami, ki so jih inženirji podjetja Land Rover popolnoma uglasili in omogočajo svilnato mehko prestavljanje z izjemno hitrim odzivom. Z osmimi tesno razporejenimi prestavami je prestavljanje skoraj neopazno, saj prehod v vsako prestavo traja le 200 milisekund.

   REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO

  Zmogljivost

  • NADZOR ZA VSE TERENE
   NADZOR ZA VSE TERENE

   Nadzor za vse terene (ATPC) je najsodobnejši sistem, ki voznikom omogoča, da določijo in vzdržujejo stalno hitrost pri zahtevnih pogojih. Deluje kot prilagodljivi tempomat pri zelo nizkih hitrostih, in sicer med 2 km/h in 30 km/h ter vozniku omogoča, da se osredotoči na krmiljenje in najde najbolj optimalno pot skozi ovire.

  • SPELJEVANJE OB NIZKEM TRENJU
   SPELJEVANJE OB NIZKEM TRENJU

   Range Rover ima posebno funkcijo za zagon, ki omogoča, da vozilo spelje povsem gladko in brez težav, in sicer tudi na površinah z nizkim trenjem, kot so led, sneg in mokra trava.

  • POSTOPNI NADZOR POSPEŠKA
   POSTOPNI NADZOR POSPEŠKA

   Postopni nadzor pospeška je sistem, ki preprečuje, da bi vozilo na strmem klancu ‘zbežalo’, v primeru, da voznik nenamerno sprosti zavoro.

  • ODZIV NA TEREN (TERRAIN RESPONSE)
   ODZIV NA TEREN (TERRAIN RESPONSE)

   S popolnoma aluminijasto karoserijo in nedvomno Land Rover zmogljivostjo v svoji srži vozilo zagotavlja izjemno terensko zmogljivost. Naš edinstven sistem Odziv na teren 2 vozniku omogoča, da nadzira vozne pogoje in samodejno optimizira vožnjo in prestavljanje s prilagoditvijo odzivov motorja, menjalnika, sredinskega diferenciala in sistemov šasije v vozilu, da kar se da ustrezajo zahtevam terena.

  • SISTEM ZA NADZOR SPUSTA
   SISTEM ZA NADZOR SPUSTA

   Kot dopolnitev sistema Odziva na teren ima Range Rover tudi možnost edinstvene zbirke terenskih tehnologij, ki povečujejo učinkovitost in varnost, med katere sodi tudi Sistem za nadzor spusta (HDC). Sistem za nadzor spusta vozniku z ohranjanjem konstantne hitrosti in ločenim zaviranjem za vsako kolo pomaga pri spuščanju po težavnih klančinah.

  • ZAZNAVANJE VIŠINE VODE
   ZAZNAVANJE VIŠINE VODE

   Sistem za zaznavanje višine vode, ki je na voljo kot dodatna oprema, vozniku pomaga pri vožnji preko potokov, plitvin ali poplavljenih cest, in sicer s pomočjo tipal, ki se nahajajo v vzvratnih ogledalih in voznika opozorijo na pregloboko vodo. Ta možnost omogoča grafične podatke o možnostih bredenja, kot sta globina vode glede na položaj vozila in maksimalna možnost bredenja, vsi podatki pa so prikazani na zaslonu na dotik.

  Pomoči vozniku

  • POMOČ PRI OHRANJANJU VOZNEGA PASU IN NADZOR STANJA VOZNIKA
   POMOČ PRI OHRANJANJU VOZNEGA PASU IN NADZOR STANJA VOZNIKA

   Pomoč pri ohranjanju voznega pasu zazna, kdaj se vaše vozilo nenamerno premakne iz voznega pasu in vas nežno usmeri nazaj. Nadzor nad stanjem voznika ve, da postajate zaspani in vas opozori, da je čas za odmor.

  • PRILAGODLJIVI TEMPOMAT S POMOČJO PRI VOŽNJI V KOLONI
   PRILAGODLJIVI TEMPOMAT S POMOČJO PRI VOŽNJI V KOLONI

   Ko vozite po avtocesti ali potujete v gostem prometu, bo sistem z Inteligentnim zaviranjem v sili ohranjal varno razdaljo med vašim vozilom in vozilom pred vami, če bi le-to slučajno upočasnilo ali se ustavilo. Ko vozilo pospeši, pospeši tudi Range Rover Sport.

  • SISTEM ZA PREPREČEVANJE NALETA PRI NIZKIH HITROSTIH
   SISTEM ZA PREPREČEVANJE NALETA PRI NIZKIH HITROSTIH

   Če vozilo zazna možnost naleta, Sistem za preprečevanje naleta pri nizkih hitrostih prikaže opozorilo in vam tako omogoči, da pravočasno ukrepate. Če se kljub opozorilu ne odzovete, sistem začne zavirati in tako zmanjša možnost oziroma resnost naleta.

  • NADZOR MRTVEGA KOTA Z ZAZNAVANJEM PROMETA ZA VOZILOM
   NADZOR MRTVEGA KOTA Z ZAZNAVANJEM PROMETA ZA VOZILOM

   Nadzor mrtvega kota vas opozarja na vozila za vami ali vozila, ki se vam hitro približujejo, in sicer z malo opozorilno lučko na odgovarjajočem zunanjem vzvratnem ogledalu. Zaznavanje prometa za vozilom vas opozarja na nevarno bližajoča se vozila s katere koli strani, in sicer tako z vizualnimi kot zvočnimi signali, tako da boste vedno vedeli, kaj je za vami, tudi če bo vaš pogled oviran.

  • POMOČI PRI PARKIRANJU
   POMOČI PRI PARKIRANJU

   Naš sistem Pomoči pri parkiranju omogoča, da sta paralelno in bočno parkiranje preprostejša kot kadar koli prej, in sicer tako, da vaše vozilo usmeri na primerno parkirno mesto. Izbrati morate le primerno prestavo in nadzirati hitrost vozila, zavore in stopalko za pospeševanje. Pomoč pri parkiranju vas bo usmerjala, tudi ko želite avto zapeljati iz parkirnega mesta, ter zmanjšala stres pri parkiranju. Pri manevriranju vam bodo pomagale grafike in opozorila.

  • SISTEM KAMER Z VSEH STRANI VOZILA
   SISTEM KAMER Z VSEH STRANI VOZILA

   Ta sistem omogoča, da preko zaslona na dotik vidite 360° okrog svojega avtomobila, in tako vam ta možnost olajšuje številne manevre, kot sta parkiranje ob robniku, vožnja skozi ozke ulice in križišča.

  Udobje in priročnost

  • OGREVANI IN HLAJENI SPREDNJI IN ZADNJI SEDEŽI
   OGREVANI IN HLAJENI SPREDNJI IN ZADNJI SEDEŽI

   Vsi v vozilu lahko potujejo v največjem možnem udobju, k čemur pripomorejo ogrevani in hlajeni sprednji in zadnji sedeži, ki vam pomagajo pri premagovanju ekstremnega vremena. Inovativni sistem uporablja tehnologijo hlajenja za vroče in lepljive dni ter zagotavlja toploto v hladnih in nenaklonjenih jutrih.

   SESTAVITE SI SVOJEGA
  • PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU
   PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU

   Prikaz na vetrobranskem steklu, ki je na voljo kot dodatna oprema, prikazuje podatke, kot so hitrost, prestava ali navigacijski podatki, ne da bi vas pri tem motil, hkrati pa vam ni treba odvrniti pogleda s ceste. Inovativni laserski sistem je bolj odporen na težave, kot je ‘izpiranje’ - učinek, ki ga ima bleščanje sonca na slabše sisteme, ki temeljijo LED-osvetlitvi. Možnost je mogoče vklopiti in izklopiti, odvisno od želje voznika.

   SESTAVITE SI SVOJEGA
  • KLIMATSKA NAPRAVA
   KLIMATSKA NAPRAVA

   Da bi si v notranjosti vozila zagotovili popolno temperaturo ne glede na vreme, je Range Rover opremljen s sistemom klimatske naprave, ki temelji na tehnologiji, ki je vodilna v razredu. Sistem je rezultat izjemnega programa razvoja, saj smo ga testirali pod realnimi pogoji in to v temperaturnem obsegu od -40 do 50°C

   SESTAVITE SI SVOJEGA
  • MEHKO ZAPIRANJE VRAT
   MEHKO ZAPIRANJE VRAT

   Svoja potovanja začenjajte in končujte bolj tiho z izbiro možnosti Mehkega zapiranja vrat. Ta možnost nadzira zadnjih 6 mm hoda zapiranja vrat.

   SESTAVITE SI SVOJEGA