• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunec prefinjene zmogljivosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najbolj okreten in dinamičen Land Rover

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  Avantgardni Range Rover

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Uživajte v učinkoviti porabi goriva in izjemnih pogojih.

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Najbolj vsestranski SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Dovršeno oblikovanje in tehnične značilnosti

 • Defender

  Defender

  V vsem svetu prepoznavna trpežnost, zmogljivost in ikoničen dizajn

Naše vozilo z najbolj razkošnimi specifikacijami smo oblikovali z natančnostjo in nego, kar je doseglo vrhunec v izvrstnih pozorno umeščenih podrobnostih.

JOHN EDWARDS,
DIREKTOR RAZVOJA POSEBNIH VOZIL

  Oblikovanje

  ZUNANJOST

  SVAutobiography so oblikovali in zasnovali v Razvoju posebnih vozil (SVO) - Land Roverjevem središču odličnosti za po meri izdelana vozila, luksuzne izdaje in najbolj zmogljive modele. Vsaka prilagojena podrobnost je šepet prefinjenosti in pozornost do detajlov, od edinstvene sprednje maske, narebrenega napisa Range Rover na pokrovu motorja in zadku vozila ter ekskluzivne oznake SVAutobiography na prtljažnih vratih. Naš paradni konj uteleša vse, kar predstavlja Range Rover.

  NOTRANJOST

  Notranjost vozila SVAautobiography z daljšo medosno razdaljo je sinonim za prefinjen, premišljen in predan način življenja. Posvečenost podrobnostim se skriva v vsem, kar vidite in občutite. Od zadnjega dela sredinske konzole, v katerem se skrivajo hladilnik za steklenice in zložljive mizice, do edinstvenega oblikovanja sedežev s podporo za meča, vozilo izžareva samozavest, prefinjenost in umirjenost. Narebričeni zaključki notranjih značilnosti, kot je gumb Stop/Start, rotacijski menjalnik, nasloni za roke in držalo za pijačo v barvi Satin Brushed, le še poudarijo prefinjen videz vozila. Celo na ključih se nahajajo narebričeni detajli in napis Autobiography.

  Najdite trgovca

  Izjemne lastnosti

  • NAREBRENA OBLIKA
   NAREBRENA OBLIKA

   Narebrena oblika se nadaljuje na različnih notranjih elementih, kot so gumb Stop/Start, rotacijski menjalnik, naslon za roke, stopalke in celo na avtomobilskem ključu. Dopolnjujejo jo držalo za pijačo v barvi Satin Brushed, kovinski obešalniki za plašče z narebrenimi podrobnostmi in kovinski zaključki sedežev.

  • FUNKCIONALNOST SEDEŽEV
   FUNKCIONALNOST SEDEŽEV

   Direktorski sedeži za drugo vrsto so izjemno udobni in predstavljajo vrhunec britanskega oblikovanja, vsebujejo električno pomični vzglavnik s funkcijo spomina, sredinski naslon za roko v drugi vrsti, prilagoditev blazin, masažne sedeže in električno prilagajanje. Sedeža sta ločena z elegantno konzolo, v kateri so nameščene kontrole, dodatno pa jo je mogoče opremiti s hladilnikom.

  • ELEKTRIČNO IZVLEČNA MIZICA
   ELEKTRIČNO IZVLEČNA MIZICA

   Izjemno oblikovan zadnji del kabine se ponaša z dvema električno izvlečnima mizicama. Obloženi sta lahko z usnjem v barvi Ebony ali s furnirjem. V mizici pa sta nameščena tudi vhoda USB, ki vedno zagotavljata možnost polnjenja naprav.

  • SISTEM PROSTORSKEGA ZVOKA MERIDIAN™
   SISTEM PROSTORSKEGA ZVOKA MERIDIAN™

   1700 W sistem ima 29 zvočnikov ter nizkotonca z dvema kanaloma, ki so razporejeni na idealnih mestih po vsem vozilu. Sistem vsebuje tudi tehnologijo Meridian Trifield, ki vsem potnikom omogoča glasbeno izkušnjo, ki je podobna koncertni.

  Motorji na dlani

  Motor Pospešek 0-100 km/h
  v sek
  Najvišja hitrost km/h Maksimalni navor Nm Mestna vožnja l/100 km Izjemna mestna vožnja l/100 km Kombinirana vožnja l/100 km CO2 Izpusti g/km
  LR-TDV6 SAMODEJNI (4WD) 3,0-litrski dizel (258 KM) s Stop/Start 8-stopenjski menjalnik SESTAVITE SI SVOJEGA 8,3 209 600 7,8 6,4 6,9 182
  LR-SDV8 SAMODEJNI (4WD) 4.4-litrski dizel (339 KM) s Stop/Start 8-stopenjski menjalnik SESTAVITE SI SVOJEGA 7,2 218 740 10,8 7,6 8,4 219
  Tlačno polnjeni LR-V8 SAMODEJNI (4WD) 5,0-litrski bencinski (375 KM) s Stop/Start 8-stopenjski menjalnik SESTAVITE SI SVOJEGA *Največja hitrost tlačno polnjenega motorja V8 znaša 250 km/h oziroma 155 mph, če ima vozilo 22-palčna kolesa. Vsi prikazani podatki veljajo za vozila s standardno medosno razdaljo. 5,5 225/250* 680 18,3 9,8 12,8 299

  IZBERITE SVOJ MODEL

  • HSE
  • VOGUE
  • VOGUE SE
  • AUTOBIOGRAPHY
  • SVAutobiography DYNAMIC
  • SVAautobiography z DALJŠO MEDOSNO RAZDALJO