• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunec prefinjene zmogljivosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najbolj okreten in dinamičen Land Rover

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  AVANTGARDNI RANGE ROVER

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Uživajte v učinkoviti porabi goriva in izjemnih pogojih.

 • NOVI DISCOVERY

  NOVI DISCOVERY

  NAJBOLJ VSESTRANSKI SUV

 • Novi Discovery Sport

  Novi Discovery Sport

  Dovršeno oblikovanje in tehnične značilnosti

 • Defender

  Defender

  V vsem svetu prepoznavna trpežnost, zmogljivost in ikoničen dizajn

Možnosti in dodatna oprema

Dodatki in dodatna oprema: vsa dodatna oprema ni na voljo pri vseh modelih. Za dodatne informacije se obrnite na vašega prodajalca vozil Land Rover.

  Zunanja dodatna oprema

  Zunanja dodatna oprema

  PALETA SVO PREMIUM

  Videz svojega vozila Range Rover Sport poudarite z eno izmed barv iz naše palete SVO Premium.

  Zunanja dodatna oprema

  Zunanja dodatna oprema

  PRILAGODITE SI ZUNANJOST

  Paket Stealth ustvari še bolj prepoznaven videz z zaključno obdelavo oblog v barvi Satin Black. Paket Bright je pri vozilu Range Rover Sport Autobiography s paketom Dynamic na voljo brez kakršnega koli doplačila. Vključuje pa zunanje dodatke kot so napis na pokrovu motorja in zadku vozila v barvi Atlas Silver, mrežico na odprtini za zajem zraka v barvi Atlas Silver in pokrove odprtin za vleko v barvi Indus Silver.

  Sestavite si svojega

  Zunanja dodatna oprema

  Zunanja dodatna oprema

  POSEBNA VOZILA, POSEBNA KOLESA

  Range Rover Sport je zasnovan tako, da je najbolj okreten, dinamičen in odziven Land Rover doslej, izbirate pa lahko še med široko paleto koles. Na voljo so ekskluzivna Premium kolesa iz različnih materialov in z različno končno obdelavo. Dobite jih v velikostih 19-, 20-, 21- in 22-palcev, pomagala pa vam bodo, da zares izrazite svojo individualnost.

  Sestavite si svojega

  Notranja dodatna oprema

  • MASAŽA NA POTI
   MASAŽA NA POTI

   Za dodatno udobje voznika in sovoznika so na voljo električni v 20 smeri pomični usnjeni sedeži z usnjem Oxford, ki si zapomnijo nastavitve in nudijo pet programov masaže.

  • ZNAČILNE BARVE
   ZNAČILNE BARVE

   Vsak milimeter notranjosti vozila Range Rover Sport je tako sodoben in enkratno dodelan kakor njegova zunanjost. S paketom Dynamic je na voljo do 18 različnih barvnih kombinacij, med drugim tudi Ebony/Pimento in Ebony/Tan.

  • UDOBJE V VSEH POGOJIH
   UDOBJE V VSEH POGOJIH

   Izberite ogrevane in hlajene sprednje in zadnje sedeže, da boste lažje premagovali ekstremne vremenske razmere, s tehnologijo hlajenja za vroče, lepljive dni in prijetno toploto za hladna jutra.

  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  DODATNA TERENSKA ZMOGLJIVOST

  Paket Off-Road povzdigne zmogljivost vozila pri terenski vožnji na novo raven in vključuje Odziv na teren 2, Nadzor za vse terene (ATPC), dvostopenjski diferencial in pri nekaterih motorjih Prilagodljivo dinamiko.

  Sestavite si svojega

  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  DINAMIČNA ZMOGLJIVOST PRI CESTNI IN TERENSKI VOŽNJI

  Dodatno izboljšajte že tako edinstvene zmogljivosti cestne in terenske vožnje vozila Range Rover Sport s paketom On-Off Road, ki vključuje dvostopenjski diferencial, Odziv na teren 2, Nadzor za vse terene, Dinamični odziv z Dinamičnim načinom in Vektoriranjem navora.

  PREVZEMITE BROŠURO

  Dodatki

  • ZUNANJA DODATNA OPREMA
   ZUNANJA DODATNA OPREMA

   Svoje vozilo še dodatno prilagodite z naborom SUV dodatkov; od stranskih stopnic do stranskih zaščitnih cevi ter sprednjih in zadnjih zaščit podvozja iz nerjavečega jekla.

  • NOTRANJA DODATNA OPREMA
   NOTRANJA DODATNA OPREMA

   Kadar koli pa lahko dodate še dodatno opremo, ki so jo odobrili v podjetju Land Rover; od preprog Premium do prilagojenih zaščit za pragove. To vam omogoča, da si ustvarite povsem svoj prostor.

  • TOVORJENJE IN VLEKA
   TOVORJENJE IN VLEKA

   Izberite specializirane dodatke za prevažanje in vleko, kot so strešne sani in vlečne kljuke, da bo vozilo povsem ustrezalo vašemu načinu življenja, hkrati pa boste še izboljšali zmogljivosti vozila Range Rover Sport.

  • KOLESA IN DODATNA OPREMA
   KOLESA IN DODATNA OPREMA

   Videz svojega vozila prilagodite z litimi platišči iz lahke zlitine. Na voljo so v številnih velikostih, stilih in zaključnih obdelavah. Pokrovi za ventile Premium pa še dopolnijo vašo izbiro.