• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunec prefinjene zmogljivosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najbolj okreten in dinamičen Land Rover

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  AVANTGARDNI RANGE ROVER

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Uživajte v učinkoviti porabi goriva in izjemnih pogojih.

 • NOVI DISCOVERY

  NOVI DISCOVERY

  NAJBOLJ VSESTRANSKI SUV

 • Novi Discovery Sport

  Novi Discovery Sport

  Dovršeno oblikovanje in tehnične značilnosti

 • Defender

  Defender

  V vsem svetu prepoznavna trpežnost, zmogljivost in ikoničen dizajn

Oblikovanje

Vsestranskost

Tehnologija

 • INOVACIJE
  INOVACIJE

  Svoje tehnologije motorjev nenehno nadgrajujemo, saj lahko le tako vanje vključimo inovacije, kot je inteligentni sistem Stop/Start, ki zmanjša porabo goriva za od 5 do 7 odstotkov, če jo primerjamo z motorji prejšnjih generacij. Da bi kar se da izboljšali učinkovitost in še bolj zmanjšali izpuste CO2, uporabljamo izjemno lahek menjalnik.

 • ZMOGLJIVOST NA CESTI
  ZMOGLJIVOST NA CESTI

  Prilagodljivi tempomat vzdržuje stalno hitrost na daljših potovanjih in vzdržuje varnostno razdaljo z vozili pred vami. Prilagodljivi tempomat zagotavlja optimalno ravnotežje med vožnjo in nadzorom, vektoriranje navora pa vam omogoča nadzorovano zavijanje. Skupaj omogočajo povezano, varno vožnjo.

 • TERENSKA ZMOGLJIVOST
  TERENSKA ZMOGLJIVOST

  V osnovi vsakega Land Roverja se nahaja čista zmogljivost, ki vam omogoča, da se preko najzahtevnejših terenov prebijete z največjo lahkoto. Naše zaščitene tehnologije - od Odziva na teren do Sistema za nadzor spusta - vam zagotavljajo, da boste enako samozavestni pri terenski in cestni vožnji.

 • POMOČI VOZNIKU
  POMOČI VOZNIKU

  Naše Pomoči vozniku vam z nadzorom in pomočjo v določenih situacijah omogočajo, da se osredotočite le na cesto. Nadzor mrtvega kota vas na primer opozarja na vozila, ki se vam približujejo, iz katerekoli strani, Prepoznavanje prometnih znakov vam s prikazovanjem določenih prometnih znakov na nadzorni plošči omogoča, da se še hitreje odzovete na omejitve, skupek tehnologij za lažje parkiranje pa vam zagotavlja parkiranje brez stresa.

 • UDOBJE IN PRIROČNOST
  UDOBJE IN PRIROČNOST

  V naših vozilih so nameščeni najnovejši sistemi za ogrevanje in hlajenje, ki vam in vašim potnikom zagotavljajo popolno udobje. Ne glede na to, s čim vam bo postreglo vreme, boste na cilj prispeli sproščeni in sveži.

 • INFOTAINMENT
  INFOTAINMENT

  Če z vozilom povežete svoj pametni telefon, boste prejemali številne dodatne informacije, hkrati pa se boste tudi zabavali. Če na 10-palčnem satelitskem navigacijskem sistemu z zaslonom na dotik vključite možnost deljenega zaslona, si kot voznik na eni polovici zaslona lahko ogledujete začrtano pot, vaš sovoznik pa med tem lahko gleda DVD ali TV. Aplikacije InControl na vašem pametnem telefonu vas preko 10-palčnega zaslona na dotik varno povežejo z vašim vozilom. Zvočni sistem Meridian™ pa kabino zapolni z vašo glasbo.

Udobje in priročnost

Zmogljivost

Preizkušen do skrajnosti

 • VZMETENJE
  VZMETENJE

  Range Rover Evoque bo težko bolj izpopolniti, kot smo ga. Da bi zagotovili neprimerljivo obsežnost dinamične zmogljivosti tako na cesti kot pri terenski vožnji, smo na svoji najnovejši preskusni ploščadi ponazorili, kako bi bilo, če bi bil Range Rover Evoque deset let izpostavljen najhujšim pritiskom pri vožnji.

 • HITROST VETRA
  HITROST VETRA

  V naši klimatski komori lahko poustvarimo nekatere izmed najbolj zahtevnih vetrovnih razmer, ki jim bo Range Rover Evoque izpostavljen. To niso zgolj viharni vetrovi s hitrostjo do 240 km/h, ampak tudi visoke temperature ozračja in situacije z nizkim pretokom zraka. Le s tem, ko vse sisteme izpostavimo skrajnim mejam, lahko zagotovimo resnično zanesljivost.

 • VROČE IN HLADNO OKOLJE
  VROČE IN HLADNO OKOLJE

  V realnih vremenskih pogojih in naših klimatskih komorah vozila zamrznemo do -40 °C in jih »zapečemo« do 50 °C. Tako lahko ključne funkcije in sisteme prilagodimo našim zahtevnim standardom. Udobje in povezanost sta torej ob nas tudi na najbolj oddaljeni gori in v najbolj oddaljeni puščavi.

 • TERENSKA VOŽNJA
  TERENSKA VOŽNJA

  Vse od zamrznjenih tal Arjeploga na Švedskem do neprizanesljivega dubajskega peska zagotavljamo, da je naša legendarna terenska zmogljivost prisotna v vsakem vozilu. Prototipe izdelujemo na podlagi testiranj približno 8500 km dolgih najbolj zahtevnih terenskih poti.

Zmogljivost

Trajnost