• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunec prefinjene zmogljivosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najbolj okreten in dinamičen Land Rover

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  Avantgardni Range Rover

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Uživajte v učinkoviti porabi goriva in izjemnih pogojih.

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Najbolj vsestranski SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Dovršeno oblikovanje in tehnične značilnosti

DOBRODOŠLI MED VELIKIMI KUPCI IN POSLOVNIMI STRANKAMI

IZJEMNA VOZILA ZA IZBRANE POSLOVNE STRANKE

Vaše poslovanje vam omogoča proste roke pri izbiri avtomobila. Če želite izstopiti iz sivega povprečja, izberite vozilo Land Rover. Inovativno, dinamično in vzdržljivo. Če bi s temi besedami opisali svoje podjetje, si zagotovo želite enako izjemna službena vozila.

Land Roverji so osupljivo zmogljivi in se odlično znajdejo na vseh terenih. Land Rover je doma tako v mestu kot pri raziskovanju obsežnega barja. Zagotovo pa izpolni zahteve voznega parka vsakega izbranega podjetja.

ODLIČNA VOŽNJA IN ODLIČEN SERVIS

Kot vrhunski krojači tudi mi prisegamo na storitve po meri. Od prvega obiska bo za vas zadolžen isti predstavnik podjetja. S strokovnim znanjem in izkušnjami bo vedno razumel vaše želje glede izbire novih vozil za rastoče podjetje, vodenja velikega voznega parka ali upravljanja številnih specializiranih reševalnih vozil.

DOBRO NALOŽEN DENAR

Na voljo vam je vrhunska podpora. Vsi vaši vozniki se lahko zanesejo na 24-urno pomoč na cesti povsod v Evropi, tudi na oddaljenih območjih. Brezskrbno se lahko odpravite na pot kamorkoli, do koder seže vaše poslovanje.

Jamstvo za naša vozila velja tri leta ali 100.000 km. Zanesete se lahko tudi na šestletno jamstvo proti prerjavenju (kar je še kako pomembno pri zahtevni terenski uporabi Land Roverja).

In čeprav naše avtomobile odlikuje čedalje večja zmogljivost, so naše emisije vse manjše – v zadnjih petih letih smo jih zmanjšali za 23 %. Vse to pomaga pri zmanjšanju skupnih stroškov, saj lahko s službenimi vozili dosežete nižje davčne stopnje. Biti lastnik Land Roverja je lahko obenem osupljivo in varčno.

Se želite o svojih zahtevah pogovoriti z Land Roverjevim specialistom za velike kupce? Pokličite nas in nam zaupajte nekaj podatkov.

Klicna številka za poslovne stranke je

Nina Meško Ivajnšič
051/578-082
nina.mesko.ivajnsic@a-cosmos.si