• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunec prefinjene zmogljivosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najbolj okreten in dinamičen Land Rover

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  AVANTGARDNI RANGE ROVER

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Uživajte v učinkoviti porabi goriva in izjemnih pogojih.

 • NOVI DISCOVERY

  NOVI DISCOVERY

  NAJBOLJ VSESTRANSKI SUV

 • Novi Discovery Sport

  Novi Discovery Sport

  Dovršeno oblikovanje in tehnične značilnosti

 • Defender

  Defender

  V vsem svetu prepoznavna trpežnost, zmogljivost in ikoničen dizajn

Kot eden najbolj vrhunskih, zmogljivih in vsestranskih športnih terencev na svetu je Discovery popolno vozilo za vse, ki uživajo v aktivnem življenjskem slogu.

Phil Popham
Direktor trženja v skupini Jaguar Land Rover

 • SAMOZAVESTNO DO NOVIH ODKRITIJ

  Discovery je vedno v svojem elementu – tako v mestu, na podeželju kot tudi ob pustolovščin polnih koncih tedna.

 • IZDELAN ZA PUSTOLOVŠČINE

  Osupljivo oblikovanje z legendarnim profilom in odločno držo zagotavlja Discoveryju sodoben videz.

 • UDOBJE IN PRIROČNOST ZA SEDEM ODRASLIH OSEB

  Višji sedeži v drugi vrsti zagotavljajo vsem potnikom v Discoveryju odlično vidljivost. Različni sistemi in tehnologije poskrbijo za razvedrilo, sprostitev in udobje.

 • PRAVA OBLIKOVALSKA LEGENDA

  Z obilo prostora za voznika, šest sopotnikov in prtljago ter možnostjo vleke prikolice, težke 3500 kg, Discovery izpolni vse želje in zahteve

Oblikovanje

Oblikovanje

Drzno oblikovanje

Sprednja maska, ogledali in odbijača s svojimi čistimi potezami dopolnjujejo prepoznavno Discoveryjevo oblikovanje, značilne sprednje luči pa poudarijo sodoben slog.

Oblikovanje

Oblikovanje

Vzemite vse s sabo

Z Land Roverjevim legendarnim komandnim voznim položajem ima voznik najboljši možen pregled nad cestiščem in v vse smeri. Tako hitreje opazi morebitne nevarnosti in laže parkira, vožnja pa je manj utrujajoča, saj so vsi ključni krmilni elementi priročno nameščeni.

Oblikovanje

Oblikovanje

Varnost je najpomembnejša

Od prevoza v šolo do terenskih preizkusov Discoveryjeve napredne varnostne funkcije vedno pomagajo ohraniti oprijem, nadzor in stabilnost. Zanesete se lahko na pomoč pri zaviranju v sili, v primeru trčenja pa vas zaščitijo sprednje in bočne varnostne blazine ter varnostne zavese.

Oblikovanje

Oblikovanje

Paket Black Design

S paketom Black Design bo vaš Discovery resnično izstopal. Ključni elementi vozila od letev na maski do strešnih vodil so poudarjeni z osupljivo sodobnimi potezami.

PRENESITE KATALOG

Oblikovanje

Oblikovanje

Občutek svetlobe in prostora

Celo potniki na povsem zadnjih sedežih Discoveryja uživajo v pogledu skozi strešno okno Alpine, ki je na voljo za doplačilo. Strešno okno je možno dvigniti in pomakniti s pomočjo elektrike, termoodbojna obdelava stekla in notranji senčnik pa vse v svetli in zračni kabini zaščitita pred vročino.

INOVACIJE

Prijetna in samozavestna vožnja

Prijetna in samozavestna vožnja

Prilagodljivo zračno vzmetenje nudi več udobja, pri obvladovanju zahtevnih terenov ga je možno dvigniti, za lažje natovarjanje pa spustiti.

NA DRUGI BREG

NA DRUGI BREG

S sistemom za nadzor brodenja Wade Sensing, ki je na voljo za doplačilo, vas vode ne bodo ustavile. Tipala vas bodo opozorila, če se bo globina vode pri brodenju približala še dopustnim 700 mm.

BREZSKRBNO PARKIRANJE

BREZSKRBNO PARKIRANJE

Sistem za nadzor razdalje, ki ga lahko za doplačilo dopolnite s kamero za pomoč pri vzvratni vožnji, vam bo pomagal na še tako tesnih parkiriščih.

SAMODEJNI SISTEM STOP/START

SAMODEJNI SISTEM STOP/START

Za zmanjšanje izpustov CO2 in prihranek goriva se motor izklopi, ko se vaš Discovery ustavi, in se ponovno zažene, ko sprostite zavorni pedal.

SISTEM KAMER ZA POMOČ PRI VZVRATNI VOŽNJI S POMOČJO PRI VLEKI

SISTEM KAMER ZA POMOČ PRI VZVRATNI VOŽNJI S POMOČJO PRI VLEKI

Za doplačilo je Discovery na voljo s petimi digitalnimi kamerami, ki zagotavljajo pregled nad skoraj celotnimi 360°, zato ni noben izziv prezahteven.

UMIRITE PRIKOLICO

UMIRITE PRIKOLICO

Za večjo varnost med vleko sistem za stabilizacijo priklopnika zazna zanašanje in ustrezno poseže z zavorami in plinom.

ZA VARNEJŠE POTI

ZA VARNEJŠE POTI

Sistem za opozarjanje na vozila v mrtvem kotu v vzvratnih ogledalih in sistem za opozarjanje na vozila pri vzvratni vožnji, ki sta na voljo za doplačilo, omogočata varnejše prehitevanje in menjavo voznega pasu, saj vas opozorita na vozila za vami.

VRHUNSKI ZVOK

VRHUNSKI ZVOK

Uživajte v popolnem predvajanju glasbe z zvočnim sistemom z močjo 380 W in 11 zvočniki ali z vrhunskim zvočnim sistemom s prostorskim zvokom z močjo 825 W in 17 zvočniki.

KLIMA OB IZBRANEM ČASU

KLIMA OB IZBRANEM ČASU

Poskrbite za idealne pogoje. Vnaprej ogrejte notranjost ali jo prezračite s časovno nastavljivo klimatsko napravo iz ponudbe opreme za doplačilo.

PRIROČNE TEHNOLOGIJE ZA VOZNIKA

PRIROČNE TEHNOLOGIJE ZA VOZNIKA

Prilagodljivi tempomat z opozorilom na ovire pred vozilom z radarjem desetkrat v sekundi preveri cesto pred vozilom in samodejno prilagodi hitrost vozila, da boste lahko tudi pri dolgih vožnjah uživali v udobju.

Vsestranskost

Vsestranskost

Dodajte priklopnik

Nekatere pustolovščine zahtevajo veliko opreme. Discovery lahko vleče do 3500 kg težko prikolico, pri zagotavljanju nadzora med vleko pa pomaga sistem za stabilizacijo priklopnika. Na voljo so tudi dodatne tehnologije, s katerimi si olajšate priklop in zagotovite vodenje med manevriranjem.

Prenesite katalog

Vsestranskost

Vsestranskost

Zmogljivost na vsakem koraku

En sam dotik zadošča, da sistem Terrain Response spremeni Discoveryjeve nastavitve motorja, menjalnika, dušilne lopute in nadzora oprijema za optimalne vozne lastnosti. Tako se vozilo z dovršeno preprostostjo loti asfalta, trave, proda ali snega, blata ali korenin ter peska ali skal.

Vsestranskost

Vsestranskost

Za vse tovore

Če se odpravljate samo za kakšen dan ali na najpomembnejše potovanje v življenju, boste pri natovarjanju zagotovo veseli Discoveryjevih deljenih prtljažnih vrat in prilagodljivega zračnega vzmetenja. Za nižji tovorni rob odprite spodnji del, za preprostejši doseg pa ga zaprite.

prenesite katalog

Vsestranskost

Vsestranskost

Prilagodljiva namestitev

Glede na izbrano razporeditev sedežev in vaše načrte lahko prostorno Discoveryjevo notranjost prilagodite vsem zahtevam, saj lahko sedeže v drugi in tretji vrsti zlagate neodvisno.

PRENESITE KATALOG

Vsestranskost

Vsestranskost

Prefinjena vožnja

Pot iz mesta v čudovito divjino mora biti užitek. Zato je Discovery opremljen z naprednimi tehnologijami, ki vozniku zagotavljajo občutek povezanosti s cesto in poskrbijo za navdušenje in večjo odzivnost pri vožnji. Zdaj boste na poti uživali prav tako kot na cilju.

HITER PREGLED TEHNIČNIH PODATKOV

 • Poraba goriva

  7,8 l/100 km

  3-litrski dizelski motor SDV6 s turbopolnilnikom in hladilnikom polnilnega zraka dopolnjuje 8-stopenjski samodejni menjalnik z inteligentnim sistemom Stop/Start.

 • Prostornina prtljažnika

  2558 litrov

  S preklopljenimi sedeži v drugi in tretji vrsti pri sedemsedežni različici. Discovery ima obilo prostora za izlet ob koncu tedna in za najpomembnejša potovanja v življenju.

 • Vleka

  3500 kg

  Discoveryjevo osupljivo vlečno zmogljivost dopolnjuje sistem za stabilizacijo priklopnika, ki zagotavlja nadzor med vleko.

 • ODMIK OD TAL

  310mm

  Terenska višina z zračnim vzmetenjem in funkcijo za ročni dvig. Prostor za manevriranje tudi na najzahtevnejših terenih.

PRIKAZ POPOLNIH PODATKOV

MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

Prikazane možnosti niso na voljo z vsemi različicami Discoveryja

 • Notranjost
  Notranjost

  Ustvarite poseben prostor zase s paleto materialov in izbranih podrobnosti.

 • Zunanjost
  Zunanjost

  Izbirajte v bogati paleti barv in možnosti, da vtisnete poseben pečat svojemu vozilu.

 • Paketi
  Paketi

  Paleta dodatkov za še izrazitejši osebni pečat.

 • TEHNOLOGIJA IN ZAŠČITA
  TEHNOLOGIJA IN ZAŠČITA

  Zbirka intuitivnih tehnologij na dosegu prstov.

 • Razvedrilo
  Razvedrilo

  Samozavestnemu raziskovanju dodajte še razvedrilo.

 • Dodatna oprema
  Dodatna oprema

  Vse, kar potrebujete za popolnoma izkoriščen dan.

IZBERITE SVOJ MODEL

 • TDV6
 • S
 • SE
 • HSE