• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunec prefinjene zmogljivosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najbolj okreten in dinamičen Land Rover

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  Avantgardni Range Rover

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Uživajte v učinkoviti porabi goriva in izjemnih pogojih.

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Najbolj vsestranski SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Dovršeno oblikovanje in tehnične značilnosti

  Infotainment

  • INCONTROL TOUCH
   INCONTROL TOUCH

   Pri modelih S in SE InControl Touch nudi številne oblike informacij in zabave. Intuitivna tehnologija InControl vam pomaga priti do cilja, prenašati glasbo in celo slediti ukradenemu vozilu. Življenje je tako bolj privlačno, manj težavno in bolj prijetno.

  • INCONTROL TOUCH PRO
   INCONTROL TOUCH PRO

   InControl Touch Pro strojna oprema nove generacije s svojo programsko opremo povzdiguje povezljivost in zabavo Novega Discoveryja na povsem novo raven. 10" HD zaslon na dotik, ki je nameščen v modela HSE in HSE Luxury, omogoča hitro, elegantno in neposredno povezljivost ter dostop do informacij. Da bi zagotovili čim bolj bogato vizualno in zvočno izkušnjo za voznika in potnike, je tu tudi 10 GB pomnilnika za shranjevanje HD filmov ali približno 2000 pesmi, kakor tudi USB vtičnice in vtičnice za polnjenje drugih naprav.

   Oglejte si film
  • INCONTROL CONNECT PRO
   INCONTROL CONNECT PRO

   Če ste si izbrali InControl Touch Pro, imate možnost dodajanja storitev InControl Connect Pro ter tehnologij in aplikacij, ki vam in potnikom nudijo najvišjo stopnjo povezljivosti in udobja. Funkcije vključujejo InControl Apps, Premium daljinski upravljalnik in Pro storitve, vključno z dostopno točko Wi-Fi.

  • STORITVE INCONTROL PRO
   STORITVE INCONTROL PRO

   Kot del tehnologije InControl Connect Pro storitve Pro vključujejo dostopno točko Wi-Fi in številne povezane navigacijske funkcije, vključno s prometnimi informacijami v realnem času, razpoložljivostjo parkirišč vključno s cenami (če so na voljo) in slikami ulic. Z aplikacijo InControl za načrtovanje poti s pomočjo pametnega telefona lahko pošljete destinacije neposredno iz telefona v avto ter dostopate do podatkov o peš poteh ali podatkov o javnem prevozu do želenega cilja, potem ko ste avto že parkirali.

  • INCONTROL PROTECT
   INCONTROL PROTECT

   S storitvijo InControl Protect bodo reševalne službe samodejno obveščene, če se vam zgodi nesreča, lahko pa jih tudi ročno pokličete s pomočjo gumba v avtomobilu. Pokličete lahko tudi operaterja za Land Rover pomoč v primeru, da potrebujete tehnično pomoč. Z dostopom do funkcije Remote Essentials si lahko ogledate stanje vozila in se odločite za slednje potovanju ter s tem znižate potne stroške in si olajšate pot.

  • AVDIO
   AVDIO

   Za optimalno zabavo v vozilu lahko izbirate med štirimi sistemi zvočnikov. Land Roverjev sistem ima 6 zvočnikov, izboljšana različica pa 10. Povezali smo se tudi s podjetjem MeridianTM, ki je za Novi Discovery razvil dva napredna zvočna sistema. 380 W različica ima 10 zvočnikov, 825 W pa sistem prostorskega zvoka s 16 zvočniki in nizkotoncem.

  Inovacije

  • MOTORJI INGENIUM
   MOTORJI INGENIUM

   Ingenium so naši motorji, ki so oblikovani za brezskrbno zmogljivost, prefinjenost in učinkovitost. Motor TD4 Ingenium je opremljen s turbopolnilnikom z variabilno šobno turbino in z vodno hlajenim hladilnikom z visokim izkoristkom za odličen odziv motorja. Motor Ingenium SD4 z 240 KM nudi idealno kombinacijo vrhunske zmogljivosti v svojem razredu in vrhunske vozne lastnosti pri nizkih hitrostih.

  • 8-STOPENJSKI AVTOMATSKI MENJALNIK
   8-STOPENJSKI AVTOMATSKI MENJALNIK

   Vsi motorji v Novih Discoveryjih so povezani z naprednim elektronsko nadzorovanim ZF avtomatskim menjalnikom z 8 prestavami, ki so ga inženirji podjetja Land Rover popolnoma uglasili in omogoča mehko prestavljanje z izjemno hitrim odzivom. Z osmimi tesno razporejenimi prestavami je prestavljanje skoraj neopazno.

  Zmogljivost

  • ZMOGLJIVOST NA CESTI
   ZMOGLJIVOST NA CESTI

   Novi Discovery je zasnovan tako, da omogoča samozavestno, udobno in privlačno doživetje vožnje, saj se kilometri nabirajo skoraj neopaženo. Veličastno kakovost vožnje še povečuje Električni servoojačevalnik krmilnega mehanizma, medtem ko Nadzor zaviranja na ovinkih pomaga ohranjati stabilnost pri zaviranju na ovinkih s spreminjanjem zavornega tlaka.

   Oglejte si film
  • ELEKTRONSKI NADZOR STABILNOSTI (DSC)
   ELEKTRONSKI NADZOR STABILNOSTI (DSC)

   Elektronski nadzor stabilnosti (DSC) spremlja dinamično obnašanje vozila in posreduje, če ugotovi, da se vozilo ne odziva na voznikova dejanja. Novemu Discoveryju to omogoča stabilno, uravnoteženo in varno vožnjo. Tako boste uživali tako v cestni kot v terenski vožnji.

   Oglejte si film
  • LAHKO VZMETENJE
   LAHKO VZMETENJE

   Izdelano je iz lahkih aluminijastih komponent. Koncept vzmetenja je povsem neodvisen, s široko zasnovo razmikov z dvojnimi prečnimi vodili spredaj in napredno postavitvijo več povezav na zadnjem delu.

  • UČINKOVITE TEHNOLOGIJE
   UČINKOVITE TEHNOLOGIJE

   Novi Discovery uživa večjo učinkovitost zaradi inovacij, kot je inteligentna tehnologija za zagon iz zaustavitev našega Ingenium motorja, uporabe lahkih materialov in izboljšane aerodinamike. Vozila, opremljena z elektronskim zračnim vzmetenjem, se ponašajo z možnostjo hitrega spuščanja, pri čemer se vozilu samodejno zmanjša upor pri potovalni hitrosti.

  Zmogljivost

  • NADZOR ZA VSE TERENE
   NADZOR ZA VSE TERENE

   Nadzor za vse terene (ATPC) je najsodobnejši opcijski sistem, ki omogoča voznikom, da določijo in vzdržujejo stalno hitrost pri zahtevnih pogojih. Deluje kot sistem za nadzor hitrosti, in sicer med 2 km/h in 30 km/h ter vozniku pomaga, da se osredotoči na krmiljenje in najde najbolj optimalno pot skozi ovire.

  • ZAZNAVANJE VIŠINE VODE
   ZAZNAVANJE VIŠINE VODE

   Z globino bredenja vode do 900 mm smo vodilni v razredu, opcijska funkcija Zaznavanja globine vode (Wade Sensing) pa se pri tem lahko izkaže kot neprecenljiva. Edinstveni senzorji, ki so na voljo le pri Land Roverju, se nahajajo v vzvratnih ogledalih in vozniku v realnem času nudijo podatke o globini vode glede na vozilo, preko zaslona na dotik pa tudi najglobljo globino bredenja.

  • TERRAIN RESPONSE 2
   TERRAIN RESPONSE 2

   Naš sistem Terrain Response vozniku omogoča, da optimizira motor, menjalnik, sredinski diferencial in sisteme šasije v vozilu, da le-ti kar se da ustrezajo zahtevam terena, in sicer z izbiro enega od zlahka prepoznavnih načinov vožnje. Opcijski sistem Terrain Response 2* to še izboljša s spremljanjem pogojev vožnje, saj samodejno izbere način vožnje, ki je najbolj primeren.

  • MENJALNIK Z DVEMA PRESTAVAMA
   MENJALNIK Z DVEMA PRESTAVAMA

   Z drugim sklopom nižjih prestav vam ta sistem omogoča natančno določanje hitrosti in nadzor v najbolj zahtevnih okoliščinah. Osnova menjalnika z dvema dodatnima prestavama je elektronski osrednji diferencial, ki omogoča ločitev navora v razmerju 50 : 50 med prednjo in zadnjo premo, s sposobnostjo, da preventivno blokira osi, preden bi vozilo začelo drseti. †

   Oglejte si film
  • ELEKTRONSKO ZRAČNO VZMETENJE
   ELEKTRONSKO ZRAČNO VZMETENJE

   Kompetentni sestavljeni pogon je dopolnjen z najnovejšim sistemom elektronskega zračnega vzmetenja, kar zagotavlja izjemno artikulacijo koles. Sistem prenaša tudi najtežje razmere in Novi Discovery je s pomočjo elektronskega zračnega vzmetenja stabilen ne glede na teren, s katerim se spopada. Pri tem nudi izjemno kakovostno vožnjo in nezaznavno preklaplja med višinami, kadar je to potrebno.

  • VLEKA
   VLEKA

   Novi Discovery je s svojimi 3,500 kg †† vlečne zmogljivosti na bistveno višji ravni glede na druga vozila. Razpoložljive funkcije vključujejo električno premično vlečno kljuko, priklop in pomoč pri obremenitvi ter sistem za merjenje obremenitve, ki vleko povzdigne na povsem novo raven.

   Oglejte si film

  Pomoč vozniku

  • POMOČ PRI OHRANJANJU VOZNEGA PASU Z NADZOROM STANJA VOZNIKA
   POMOČ PRI OHRANJANJU VOZNEGA PASU Z NADZOROM STANJA VOZNIKA

   Pomoč pri ohranjanju voznega pasu zazna, kdaj se vaše vozilo nenamerno premakne iz voznega pasu in vas nežno usmeri nazaj. Nadzor nad stanjem voznika zazna, ali postajate zaspani in vas opozori, da je čas za odmor.

   Oglejte si film
  • PRILAGODLJIVI TEMPOMAT S POMOČJO PRI VOŽNJI V KOLONI
   PRILAGODLJIVI TEMPOMAT S POMOČJO PRI VOŽNJI V KOLONI

   Ko vozite po avtocesti ali potujete v gostem prometu, bo sistem ohranjal varno razdaljo med vašim vozilom in vozilom pred vami, če bi ta slučajno upočasnil ali se ustavil, ne da bi morali pri tem uporabiti stopalke. Ko vozilo pred vami pospeši, pospeši tudi Novi Discovery.

   Oglejte si film
  • SISTEM ZA PREPREČEVANJE NALETA PRI NIZKIH HITROSTIH
   SISTEM ZA PREPREČEVANJE NALETA PRI NIZKIH HITROSTIH

   Če vozilo zazna možnost naleta pri hitrostih med 5 in 80 km/h, Sistem za preprečevanje naleta pri nizkih hitrostih prikaže opozorilo in vam tako omogoči, da pravočasno ukrepate. Če se kljub opozorilu ne odzovete, sistem začne zavirati in tako zmanjša možnost oziroma resnost naleta.

   Oglejte si film
  • PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU
   PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU

   Prikaz na vetrobranskem steklu* je kot dodatna oprema na voljo pri modelih SE, HSE, HSE Luxury in prikazuje podatke kot so hitrost, prestava ali navigacijske podatke (v povezavi z InControl Touch ali InControl Touch Pro) na vetrobranskem steklu, ne da bi vas pri tem motil, hkrati pa vam ni treba odvrniti pogleda s ceste.  *Pogoj je infrardeče odbojno vetrobransko steklo

  • POMOČ PRI PARKIRANJU – PARALELNO PARKIRANJE, IZVOZ IZ PARKIRNEGA MESTA, BOČNO PARKIRANJE
   POMOČ PRI PARKIRANJU – PARALELNO PARKIRANJE, IZVOZ IZ PARKIRNEGA MESTA, BOČNO PARKIRANJE

   Sistem omogoča, da sta paralelno in bočno parkiranje preprostejša kot kdajkoli prej, in sicer tako, da vaše vozilo usmeri na primerno parkirno mesto. Izberete le primerno prestavo in nadzirate hitrost vozila, zavore in stopalko za pospeševanje. Pomoč pri parkiranju vas bo usmerjala, tudi ko želite avto zapeljati iz parkirnega mesta ter vam zmanjšala stres z navodili na zaslonu.

   Oglejte si film
  • SISTEM KAMER Z VSEH STRANI VOZILA
   SISTEM KAMER Z VSEH STRANI VOZILA

   Ta sistem omogoča, da prek zaslona na dotik vidite 360° okrog svojega avtomobila, in vam tako olajšuje številne manevre, kot so parkiranje ob robniku, vožnjo skozi ozke ulice in križišča. Tudi v najzahtevnejših situacijah se boste počutili bolj samozavestno.

   Oglejte si film

  Udobje in priročnost

  • AKTIVNI KLJUČ
   AKTIVNI KLJUČ

   Aktivni ključ je na voljo kot dodatna oprema, ki vam omogoča, da še lažje živite bolj polno življenje. Aktivni ključ lahko za dodatno udobje in brezskrbnost nosite na zapestju in tako zaklepate in odklepate svojega Land Roverja, če ključev ne želite nositi v žepih. Ključ v obliki zapestnice, ki je robusten in popolnoma vodoodporen, vam omogoča, da uživate v različnih dejavnostih.

   Oglejte si film
  • INTELIGENTEN PREKLOP SEDEŽEV
   INTELIGENTEN PREKLOP SEDEŽEV

   Novi Discovery ima kot dodatno opremo na voljo dodajanje tretje sedežne vrste z inteligentnim načinom preklapljanja sedežev, kar vam omogoča prilagoditev druge in tretje vrste sedežev s pomočjo stikal, ki se nahajajo v prtljažniku, prilagoditev s pomočjo zaslona na dotik ali celo vašega pametnega telefona.

   Oglejte si film
  • OGREVANI SEDEŽI
   OGREVANI SEDEŽI

   Vse leto se lahko veselite udobnega doživetja vožnje z možnostjo ogrevanih sedežev v vseh treh vrstah in ogrevanih ter hlajenih sedežev v prvi in drugi vrsti. Odvisno od izbire modela lahko tako voznik in potniki prek zaslona na dotik neodvisno nastavijo želeno temperaturo.

  • SAMODEJNO ODPIRANJE VRAT PRTLJAŽNIKA
   SAMODEJNO ODPIRANJE VRAT PRTLJAŽNIKA

   Samodejno odpiranje vrat prtljažnika vam omogoča, da prtljažnik odpirate in zapirate »brez rok«, tudi ko se nahajate izven vozila, ne da bi se pri tem morali dotakniti vozila ali pametnega ključa. Če vozilo v svoji bližini zazna ključ, lahko prtljažnik odprete z nežno brco pod senzorje na obeh straneh prtljažnika. Na voljo so tudi samodejna notranja vrata prtljažnika, ki vam lahko služijo kot prostor za sedenje, nalaganje ali pa navpično zadrževanje prtljage v prtljažniku.

   Oglejte si film