• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunec prefinjene zmogljivosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najbolj okreten in dinamičen Land Rover

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  Avantgardni Range Rover

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Uživajte v učinkoviti porabi goriva in izjemnih pogojih.

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Najbolj vsestranski SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Dovršeno oblikovanje in tehnične značilnosti

Možnosti in dodatna oprema

Vsa dodatna oprema ni na voljo pri vseh modelih. Za dodatne informacije se obrnite na vašega prodajalca vozil Land Rover.

  Zunanja dodatna oprema

  Zunanja dodatna oprema

  PLATIŠČA IZ LAHKE ZLITINE

  Uskladite izbor zunanjih stilskih dodatkov z najljubšimi platišči iz lahke zlitine. Na voljo so v velikostih od 17 do 20 palcev, in sicer v kombinaciji s številnimi barvami kot so Diamond Turned, Gloss Black ali Gloss Dark Grey.

  Sestavite si svojega

  Notranja dodatna oprema

  • PRILAGODLJIVA NOTRANJOST
   PRILAGODLJIVA NOTRANJOST

   Notranjost je mogoče z lahkoto prilagoditi in vključuje tudi možnost 5 + 2 sedežev. Tako voznikov kot sovoznikov sedež imata enake funkcije, med drugim pomik v desetih smereh in spomin prilagoditve. Za drugo vrsto lahko izberete možnost drsenja in nagiba sedežev ter tako po potrebi prilagajate velikost prtljažnega prostora in števila sedežev.


  • PREFINJENI MATERIALI, KI VAM OMOGOČAJO UDOBJE
   PREFINJENI MATERIALI, KI VAM OMOGOČAJO UDOBJE

   Prostor kabine je izjemno oblikovan za kar največje udobje voznika in potnikov. Opremljen je z visokokakovostnimi materiali kot je usnje z dvojnim šivom, tudi ostale površine pa so vzdržljive in zelo praktične. Elegantne sodobne barvne kombinacije kot je notranja tema Glacier vedno izstopajo iz množice.


  • PRILAGODLJIVE TEMPERATURE
   PRILAGODLJIVE TEMPERATURE

   Klimatska naprava je obvezna, če živite kjerkoli, kjer vladajo ekstremne vremenske razmere. Vročina ali mraz. Močni ventilatorji v zadnji vrsti poskrbijo, da je vašim potnikom prijetno, temperaturo pa je mogoče prilagoditi glede na posamezne dele vozila. Možno je celo dodatno hladiti tretjo vrsto.


  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  Discovery Sport Black

  Omejena izdaja Discovery Sport Black se ponaša z zunanjimi detajli paketa Black Pack z dodatkom edinstvene mreže na maski v stilu Dynamic, oznako Black SPORT in zatemnjenimi stekli. Videz dopolnjujejo zunanje barve, izbirate pa lahko med Silicon Silver, Carpathian Grey ali Yulong White.

  Sestavite si svojega

  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  PAKET BLACK DESIGN

  Ne glede na izbiro barve karoserije je na voljo paket Black Design Pack, ki vključuje platišča iz lahke zlitine velikosti 18, 19 in 20 palcev v barvi Gloss Black. Paket vključuje še mrežo na maski v barvi Narvik Black, reže na pokrovu motorja in pokrove na vzvratnih ogledalih v barvi Black, piko na i pa dodata še napis Discovery v črni barvi in oznaka na zadku vozila.

  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  PAKET DYNAMIC DESIGN

  Zagotavlja odločnejšo držo, hkrati pa ohranja prepoznavne oblikovne iztočnice vozila Discovery Sport. Paket Dynamic Design nudi drzno oblikovanje sprednjega dela vozila in njegovega zadka z izjemno obliko stranskih letev. Izpušne cevi v barvi Chrome skupaj z rdečo oznako SPORT vam nudijo eno najbolj značilnih izpopolnitev.

  Sestavite si svojega

  Tehnologija

  • INOVACIJE
   INOVACIJE

   Pri Land Roverju nenehno razvijamo nove tehnologije motorjev s ciljem izboljšati ekonomičnost porabe goriva in z brezkompromisnim omogočanjem nižjih izpustov goriva s tehnologijami, kot so samodejni sistem Stop/Start, ki zaustavi motor, ko ni potrebno, da ta deluje, hibridnimi motorji, ki razvijejo moč do kar 700 Nm navora, in novimi lahkimi možnostmi ter menjalniki pri vseh naših modelih.

  • ZMOGLJIVOST NA CESTI
   ZMOGLJIVOST NA CESTI

   Na poti vam pomagajo številne tehnologije podjetja Land Rover, kot so na primer prilagodljivi tempomat za sproščene vožnje na dolge razdalje, prilagodljiva dinamika, ki vam zagotavlja optimalno ravnotežje med vožnjo in nadzorom, ter vektoriranje navora za mirno in nadzorovano zavijanje. Vse to prispeva k izboljšani in večplastni vožnji.

  • TERENSKA ZMOGLJIVOST
   TERENSKA ZMOGLJIVOST

   Vozila Land Rover so polna tehnologije, ki vam omogoča, da se spoprimete tudi z najbolj zahtevnimi tereni. Vse od izvirnega Sistema za odziv glede na teren, ki se prilagaja podlagi, do sistema za nadzor spusta, ki vas varno pospremi po strminah navzdol, vam vozila Land Rover vedno znova nudijo najboljše, kar premore avtomobilska industrija.

  • POMOČI VOZNIKU
   POMOČI VOZNIKU

   Nadzor mrtvega kota vas obvesti o vozilih, ki se vam bližajo z obeh strani, paleta pomoči pri parkiranju omogoča brezskrbno parkiranje, opozorila pri prekoračitvi hitrosti pa vam pomagajo, da se hitreje odzovete na omejitve, medtem ko vam pomoči vozniku dovoljujejo, da se osredotočite le na vožnjo.

  • UDOBJE IN PRIROČNOST
   UDOBJE IN PRIROČNOST

   Z najnovejšimi sistemi gretja in hlajenja se ne glede na vreme vsi v vozilu počutijo udobno. Številne tehnologije, ki delujejo na temelju potez ali tehnologije brez ključa skrbijo – celo samodejno prilagajanje višine, ki vam in vašim potnikom omogoča lažji izstop iz vozila – da vozila Land Rover postanejo vaš kokon udobja.

  • INFOTAINMENT (INFORMACIJE IN ZABAVA)
   INFOTAINMENT (INFORMACIJE IN ZABAVA)

   Land Roverjeva tehnologija informacij in zabave vam omogoča najnovejše načine zabave in pridobivanja informacij s pomočjo vašega vozila in pametnega telefona. Aplikacije InControl Connect vas varno povežejo z vašim vozilom, izbor zaslonov na dotik pa vam omogoča zabavo in priročnost, medtem ko vam zvok zvočnih sistemov MeridianTM nudi zvok koncertne kakovosti.

  Dodatki

  • ZUNANJA DODATNA OPREMA
   ZUNANJA DODATNA OPREMA

   Izboljšajte videz vašega vozila z zanimivimi podrobnostmi, dodajte zaščito, ki ga bo varovala pred poškodbami in ga nadgradite za terensko vožnjo.

  • NOTRANJA DODATNA OPREMA
   NOTRANJA DODATNA OPREMA

   Dodajte dodatke odobrene s strani podjetja Land Rover, vse od otroških sedežev in zaščitnih oblog do tehničnih nadgradenj in nadgradenj za zabavo.

  • TOVORJENJE IN VLEKA
   TOVORJENJE IN VLEKA

   Če se odločite za namestitev strešnih sani, izberite tudi posebno hrambo za športno opremo in dodatke, ki bodo še izboljšali vlečno sposobnost vašega Land Roverja.

  • KOLESA IN DODATNA OPREMA
   KOLESA IN DODATNA OPREMA

   Prilagodite videz vašega Land Roverja s platišči iz lahke zlitine in jih izboljšajte s stilskimi dodatki blagovne znamke.