• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunec prefinjene zmogljivosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najbolj okreten in dinamičen Land Rover

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  Avantgardni Range Rover

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Uživajte v učinkoviti porabi goriva in izjemnih pogojih.

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Najbolj vsestranski SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Dovršeno oblikovanje in tehnične značilnosti

  Oblikovanje

  Vsestranskost

  Tehnologija

  • Motorji
   Motorji

   Pri Land Roverju nenehno razvijamo nove tehnologije motorjev s ciljem izboljšati ekonomičnost porabe goriva in z brezkompromisnim omogočanjem nižjih izpustov goriva s tehnologijami, kot so samodejni sistem Stop/Start, ki zaustavi motor, ko ni potrebno, da ta deluje, hibridnimi motorji, ki razvijejo moč do kar 700 Nm navora, in novimi lahkimi možnostmi ter menjalniki pri vseh naših modelih.

  • TERENSKA ZMOGLJIVOST
   TERENSKA ZMOGLJIVOST

   Vozila Land Rover so polna tehnologije, ki vam omogoča, da se spoprimete tudi z najbolj zahtevnimi tereni. Vse od izvirnega Sistema za odziv glede na teren, ki se prilagaja podlagi, do sistema za nadzor spusta, ki vas varno pospremi po strminah navzdol, vam vozila Land Rover vedno znova nudijo najboljše, kar premore avtomobilska industrija.

  • ZMOGLJIVOST NA CESTI
   ZMOGLJIVOST NA CESTI

   Na poti vam pomagajo številne tehnologije podjetja Land Rover, kot so na primer prilagodljivi tempomat za sproščene vožnje na dolge razdalje, prilagodljiva dinamika, ki vam zagotavlja optimalno ravnotežje med vožnjo in nadzorom, ter vektoriranje navora za mirno in nadzorovano zavijanje. Vse to prispeva k izboljšani in večplastni vožnji.

  • POMOČI VOZNIKU
   POMOČI VOZNIKU

   Nadzor mrtvega kota vas obvesti o vozilih, ki se vam bližajo z obeh strani, paleta pomoči pri parkiranju omogoča brezskrbno parkiranje, opozorila pri prekoračitvi hitrosti pa vam pomagajo, da se hitreje odzovete na omejitve, medtem ko vam pomoči vozniku dovoljujejo, da se osredotočite le na vožnjo.

  • UDOBJE IN PRIROČNOST
   UDOBJE IN PRIROČNOST

   Z najnovejšimi sistemi gretja in hlajenja, ki ne glede na vreme skrbijo za udobno počutje vseh v vozilu, in številnimi tehnologijami, ki delujejo na temelju potez ali tehnologije brez ključa, Land Roverjeva vozila postanejo vaš kokon udobja.

  • INFOTAINMENT (INFORMACIJE IN ZABAVA)
   INFOTAINMENT (INFORMACIJE IN ZABAVA)

   Land Roverjeva tehnologija informacij in zabave vam omogoča najnovejše načine zabave in pridobivanja informacij s pomočjo vašega vozila in pametnega telefona. Aplikacije InControl Connect vas varno povežejo z vašim vozilom, izbor zaslonov na dotik pa vam omogoča zabavo in priročnost, medtem ko vam zvok zvočnih sistemov MeridianTM nudi zvok koncertne kakovosti.

  Udobje in priročnost

  Zmogljivost

  Preizkušen do skrajnosti

  • VALJI
   VALJI

   V »nevtralnem zvoku« naše polneodmevne komore potniško kabino izpostavimo različnim frekvencam in vibracijam ter se tako prepričamo, da je zvok v Discovery Sportu popoln pri vsaki hitrosti in na vsaki podlagi.

  • HITROSTI VETRA 20 VOZLOV
   HITROSTI VETRA 20 VOZLOV

   V naši klimatski komori lahko poustvarimo nekatere izmed najbolj zahtevnih vetrovnih razmer, ki jim bo Discovery Sport izpostavljen. To niso zgolj viharni vetrovi s hitrostjo do 240 km/h, ampak tudi visoke temperature ozračja in situacije z nizkim pretokom zraka. Le s tem, ko vse sisteme izpostavimo skrajnim mejam, lahko zagotovimo resnično zanesljivost.

  • TEMPERATURE POD LEDIŠČEM
   TEMPERATURE POD LEDIŠČEM

   V realnih vremenskih pogojih in naših klimatskih komorah vozila zamrznemo do -40 °C in jih »zapečemo« do 50 °C. Tako lahko ključne funkcije in sisteme prilagodimo našim zahtevnim standardom. S tem zagotovimo, da ste tudi na najbolj oddaljenih lokacijah lahko povsem mirni.

  • TERENSKA VOŽNJA
   TERENSKA VOŽNJA

   Prisotnost svoje legendarne terenske zmogljivosti v prav vsakem vozilu lahko zagotovimo vse od zamrznjenih območji Arjeploga na Švedskem do neprizanesljivega dubajskega peska. Prototipe izdelujemo na podlagi testiranj približno 8500 km dolgih najbolj zahtevnih terenskih poti.

  Zmogljivost

  Trajnost