• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunec prefinjene zmogljivosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najbolj okreten in dinamičen Land Rover

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  Avantgardni Range Rover

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Uživajte v učinkoviti porabi goriva in izjemnih pogojih.

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Najbolj vsestranski SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Dovršeno oblikovanje in tehnične značilnosti

Možnosti in dodatna oprema

Vsa dodatna oprema ni na voljo pri vseh modelih. Za dodatne informacije se obrnite na vašega prodajalca vozil Land Rover.

  Zunanja dodatna oprema

  Zunanja dodatna oprema

  PANORAMSKA STREHA

  Fiksna panoramska streha ali panoramska streha, ki jo je moč odpreti, je na voljo kot dodatna oprema, povečuje pa občutek prostornosti v notranjosti vozila in ga preplavi z naravno svetlobo, vključno s tretjo sedežno vrsto. Pomembno pa je tudi, da ima kaljeno steklo temen odtenek, s pomočjo katerega ohranja udobno temperaturo v notranjosti potniške kabine.

  PRENOS BROŠURE

  Notranja dodatna oprema

  • VSESTRANSKA NOTRANJOST
   VSESTRANSKA NOTRANJOST

   Sedem sedežev polne velikosti v Novem Discoveryju resnično ponazarja udobje in vsestranskost. Modela HSE in HSE Luxury imata možnost inteligentnega preklopa sedežev, ki jih lahko prilagajate s pomočjo stikal v prtljažniku, na glavnem zaslonu na dotik ali celo z aplikacijo InControl Remote na vašem pametnem telefonu. S tem lahko dodatno povečate prostor za prtljago z izbiro pametnih rešitev.

  • NOVA OPREDELITEV PROSTORA
   NOVA OPREDELITEV PROSTORA

   Oko za podrobnosti. Najkakovostnejši materiali. Izbirate lahko med zrnatimi in Windsor usnjenimi sedeži, kot dodatna oprema pa vam je na voljo tudi notranjost v barvah Brushed Linear Aluminium trim ter leseni furnirji Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak in High Gloss Charcoal Oak. Karkoli si boste izbrali, boste zagotovo pripomogli k temu, da bo vaše vozilo še bolj izstopalo.

  • KLIMATSKA NAPRAVA
   KLIMATSKA NAPRAVA

   Za zagotovitev popolne temperature v notranjosti, ne glede na vremenske razmere, Novi Discovery predstavlja izjemno učinkovit nadzor klimatskega sistema, ki je lahko eno-, dvo-, tri- ali celo štiripodročen. Sistem je rezultat izjemnega programa razvoja, saj smo ga testirali pod realnimi pogoji in to v temperaturnem obsegu od -40 do +50 °C

  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  PAKET DINAMIČNEGA OBLIKOVANJA

  Edinstveno oblikovanje sprednjega odbijača, 21” or 22” Satin Dark Grey platišča iz lahke zlitine in izbira med črno ali sivo kontrastno streho nedvomno prispevajo k dejstvu, da imate zelo posebno vozilo. V tem paketu boste dobili še edinstveno mrežico za zajem zraka, stranske zračnike, napis Discovery in pokrove na vzvratnih ogledalih v izjemni barvi Narvik Black. V notranjosti pa se prepletajo kontrastni zaključki v barvah Dark Brushed Aluminium in Titanium Mesh, ki le še poudarijo tri barve Windsor usnja, med katerimi lahko dodatno izbirate.

  PRILAGODITE GA PO SVOJE

  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  PAKET BLACK DESIGN

  Za izjemen učinek lahko svoj Novi Discovery osebno prilagodite z dodatno opremo paketa Black Design, in sicer za modele SE, HSE in HSE Luxury. Paket Black Design vključuje mrežico za zajem zraka, stranske zračnike in pokrove na vzvratnih ogledalih v barvi Narvik Black, s črnim napisom Discovery na pokrovu motorja in na zadku. Odvisno od modela so na voljo še platišča iz lahke zlitine velikosti 20", 21" in 22« v barvi Gloss Black.

  PRILAGODITE GA PO SVOJE

  Dodatki

  • SISTEM CLICK AND GO
   SISTEM CLICK AND GO

   Sistem Click and go je večnamenski sistem dodatkov za drugo vrsto sedežev. Namestite ga lahko za vzglavnike ter ga dopolnite z dodatnimi elementi in nanj pričvrstite tablične računalnike, torbe ali srajce in jakne. Sistem zelo preprosto odstranite, če ga trenutno ne želite uporabljati.

   Oglejte si film
  • PRTLJAŽNIK
   PRTLJAŽNIK

   Z oddelkom za prtljago s pomočjo funkcije nagiba optimizirate drugo vrsto sedežev. Delilnik oddelka za prtljago lahko namestite tudi v prtljažnik in ga tako razdelite na dva dela, preproga iz gume pa vam pri tem pomaga, da zaščitite dno prtljažnika pred umazanijo ali mokro opremo.

   Oglejte si film
  • POLNJENJE TELEFONOV
   POLNJENJE TELEFONOV

   Priključna postaja iPhone® Connect in držalo za brezžično polnjenje** spremenita držali za pijačo v osrednji konzoli v polnilno postajo, s pomočjo katere boste lahko gledali na zaslon telefona tudi, medtem ko se polni. Priključna postaja je združljiva s telefoni iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S in iPhone 5SE.

   Oglejte si film
  • STREŠNI PRTLJAŽNIK
   STREŠNI PRTLJAŽNIK

   Strešni prtljažnik, ki so ga oblikovali ekskluzivno za vozila znamke Land Rover, se ponaša z izjemno barvo Silver aluminium s črnimi kontrastnimi elementi, vanj lahko naložite do 61 kg, poleg pa dobite tudi vgrajene stranske konzole za popolno varnost. Za ta priročni dodatek potrebujete še strešne sani in nosilce.

   Oglejte si film