• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunec prefinjene zmogljivosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najbolj okreten in dinamičen Land Rover

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  Avantgardni Range Rover

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Uživajte v učinkoviti porabi goriva in izjemnih pogojih.

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Najbolj vsestranski SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Dovršeno oblikovanje in tehnične značilnosti

ZAKAJ NAS ŽENE RAZBURJENJE

Glede na raziskave ima vsak četrti posameznik gen za avanturo, tako imenovani DRD4-7R, dopaminski receptor, ki se nahaja na kromosomu 11 in nas žene, da uživamo v nenavadnih, razburljivih izkušnjah.

Veliko ljudi s tem genom je podvrženih visoki ravni stresa in se ukvarjajo z visoko tveganimi kariernimi preizkušnjami, ki izpolnjujejo njihova hrepenenja: med njimi najdemo pilote, podjetnike in druge. Tisti na bolj zanesljivih delovnih mestih pa radi preživijo svoj prosti čas ob adrenalinskih aktivnostih.

Morda se zdi nepremišljeno in sebično do svojih ljubljenih, a smo jim kot vrsti dolžni precejšnjo uslugo. Oni so pionirji. ki verjamejo v premikanje človeških meja tako dobesedno kot v prenesenem pomenu - gre za prebijanje ledine v ustvarjalni umetnosti in tehnologiji ali pa preprosto oranje ledine. DRD4-7R je bil poimenovan gen za avanturo, katerega žene radovednost in prevzemanje tveganja. 7R razmišlja izven okvirov nato pa se poda v neznano. Raziskovanje je zanj kot neke vrste preizkušanje zmogljivosti človeštva in njegovih talentov: inovacij, spretnosti in iznajdljivosti.

Spomnite se Ernesta Shackletona,ki je bil na tisoče kilometrov stran od varnega okolja, ko je antarktični led razbil njegovo ladjo leta 1915. S svojimi kolegi je bil prepuščen življenju ali smrti, S pomočjo rešilnega čolna in Shackletonove iznajdljivosti so vsi varno prišli domov.

Zahvaljujoč Shackletonovem raziskovalnem duhu, smo v 50.000 letih uspešno osvojili celotno površino našega planeta. S tega vidika je delo raziskovalcev na tem mestu opravljeno.

NAZAJ NA GLAVNO STRAN